Wie ben ik

Some wake up to an alarm clock and some wake up to a mission
Het is mijn missie als blauwe storm toon 12 om bij anderen een nieuw evenwicht te brengen omtrent transformatie. Om je thuis te laten komen bij  jouw authentieke kern. Wat hierbij je uitdagingen en eventuele valkuilen kunnen zijn. Hoe jij jouw allermooiste leven en allerhoogste potentieel kan bereiken en hoe je trouw blijft aan je allerhoogste Zielegeluk,,… En dit stap voor stap in volle liefde & volmaaktheid van jouw unieke zijn,…
Creatiekracht
Ik wil je graag als authenticiteitscoach op een zachte manier toch laten zien dat kiezen voor jouw “unieke zijn” de enige weg is naar “puur Zielegeluk”,…
Het loslaten van een succesvolle zaak om mijn hart te volgen,…
Vanaf mijn 23e had ik al mijn eigen zaak opgestart en had ik gedurende 8 jaar een zelfstandig kinderparadijs. Hoewel ik mijn zaak vol passie deed begon ik stilletjes aan te verlangen naar meer lichamelijke rust, stilte en diepgang in mijn leefwereld,… Dankzij mijn studies aan de levensschool kwam ik bij wat ik werkelijk wenste namelijk “mensen terug thuisbrengen bij hun pure authentieke ziel”.
Mijn holistische visie op gezondheid, interesse in astrologie en het menselijk brein en spiritualiteit maakt dat sommige mensen werkelijk zeggen: “Jij hebt mijn leven verandert met die ene zin of dat ene verhaal of die ene sessie Psych-k of mayaanse astrologie” en daar doe ik het werkelijk voor.
Durf je kennismakingsgesprek te boeken en we zien elkaar gauw;-)!
Liefs Cindy
Studies: 

 3 daagse nov 2015:              Workshop Louise Hay (je kan je leven helen) bij “Els Cardinaels”

2 daagse sept 2017:              Workshop “the wizard” gevolgd bij “Patty Harpenau”

Sept 2016 – juni 2020:          Opleiding Gezondheidsconsulente “levensschool Tongerlo” 

26 – 28 juni’20:                       PSYCH-K basic Course Bij “Sabine Van Raveschot” 

25 juli – 26 juli’20:                 Ayurvedische massage “Welness Academie”

1 aug ’20 – april’21:              Start jaaropleiding Maya astrologie

1 – 4 juli 2021:                        Advanced course PSYCH-K bij “Martine Tondeur” 

18 februari 2021:                 Oost West Centrum introductiecursus EFT “Irene Nolte”

2022 – 2023:                           Jaaropleiding Quantum Touch Nederland Linda Menkhorst en Yolande Van Rosmalen

           

“It’s not by wanting to change that we are powerfull, it’s by knowing our true potential and owning that that we truly evolve.

When expressing our purest self, that’s when our soul comes in.”

Zielegeluk

 

 “Heel diep in onszelf hebben we een weten waarvoor we in de wieg gelegd zijn,…

Wie wij zelf zijn en dat weten is verbonden met de kosmos.”

“Jezelf ontplooien is in feite een kosmische daad, maar jouw ego moet daar wel voor kiezen,…”

Carl Gustav Jung

 

 

 

“Don’t die with your music still in you.”

Wayne Dyer