Transformationele levenspadcoaching

Mayaanse Astrologie

Aan de hand van de Mayaanse astrologie maken we de blauwdruk van je ziel om je wakker te maken ivm wat jouw innerlijke kracht is en op welke manier jij deze in de wereld zet, wat je talent en je missie zijn. Wat jouw uitdaging is, wat je levenslessen zijn en in welke energie je als ziel mag gaan thuiskomen,… Je levenslessen, kasteel van bestemming en regeneratiedagen en nog andere info die je ziel zal doen omver vallen van erkenning en puur geluk.
Weten wie je bent, maakt de krijger in je wakker waardoor je stap voor stap “durft” te gaan voor jouw allerhoogste potentieel of zielegeluk.
Levenspad & Zielsmissie reading: 180 euro voor een sessie van 2,5 tot 3 uur waarbij je al het ondersteunend materiaal meekrijgt op papieren je de sessie mag opnemen.

Kennismaking met jouw unieke blauwdruk: 65 euro (1 uur waarbij je geen informatie meekrijgt op papier en waarbij je enkel de sessie mag opnemen).

Loopbaancoaching

Op basis van je loopbaanvraag stellen we een uniek “Zielegeluktraject” samen:

  • Wat maakt het dat je energie verliest in je huidige job
  • Hoe kan je ervoor zorgen dat je energie krijgt van wat je doet
  • Wat houdt je tegen om dingen te veranderen of net op dezelfde plek te blijven,…
  • Wat is je missie en doel in dit leven?
  • Weet je niet goed wat je unieke talenten zijn en hoe je uw unieke zonneteken tot uiting kan brengen in jouw job?
  • Welke onderliggende overtuigingen houden je tegen om toch te kiezen voor verandering?

Dit ontdekken we aan de hand van een uniek loopbaanplan waarbij we gaan bepalen hoe jij terug in het ritme van jouw ziel komt. Kortom we gaan de balans maken tussen wie jij bent en wat de job zou zijn die aanvoelt als thuiskomen en moeiteloos is.

4 uur Loopbaancoaching kost u 40 € te betalen met loopbaancheques via de VDAB

PSYCH-K

Met deze wetenschappelijk onderbouwde tool gaan we kijken welke onderbewuste blokkades je tegenhouden om in je volledige potentieel te gaan staan. Trauma’s, onverwerkte emoties en overtuigingen zijn de kapstok van je leven.
Indien je deze aanpakt op energetisch niveau krijg je heling, rust, energie, en het vertrouwen om de creator te zijn van je eigen leven.

Gebaseerd op jarenlang onderzoek naar de werking van onze hersenhelften, ook wel bekend als hersendominantie theorie, levert PSYCH-K een aantal manieren om overtuigingen die je saboteren snel te herkennen en te vervangen door overtuigingen die je ondersteunen in welk gebied van je leven dan ook.
Op deze manier kunnen we bepalen wat je tegenhoudt in het bereiken van je doel. Heel gericht doen we dan gestructureerde veranderingsprocessen (via balansen) zodat al je weerstanden worden getransformeerd naar ondersteuningen.

 1,5 uur sessie kost 60 euro. 

Bloemen essences

De subtiele genezende eigenschappen van bloesem remedies herstellen evenwicht op alle niveaus van je wezen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ze kunnen persoonlijke ontwik­keling versterken en zijn een krachtige hulp bij transformatie. Zij bieden je de kans om te werken aan verouderde gedragspatronen en negatieve gemoedstoestanden, die ziekte, emotionele onevenwichtigheid en spirituele disharmonie kunnen versterken of die deze  kunnen veroorzaken. Door het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, herstellen bloesem remedies een hoger niveau van bewustzijn en bevorderen de ontwikkeling van positieve kwaliteiten zoals moed, innerlijke vrede, liefde of aanvaarding.

Aansluitend aan een consult PSYCH – K: 18 € (flesje met druppelteller inbegrepen)

Op aanvraag zonder consult: 20 €