Pscych-K

Wat is Kinesiologie

Kinesiologie is natuurlijke helingsmethode. En is tevens een combinatie van fysiotherapie, psychologie en acupunctuur. Met deze methode sporen we samen door middel van spiertesten blokkades op fysiek, emotioneel en energetisch niveau en corrigeert de cliënt deze. Met Kinesiologie /Psych-k herstel je het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest zodat heling, innerlijke geluk en vrede kan plaatsvinden. 

Ons Onderbewustzijn

Onze onderbewuste geest zit boordevol informatie uit onze kindertijd, gedachten van onze omgeving,… En als deze informatie een negatief fundament heeft, negatieve informatie of overtuigingen draagt dat je nooit iets zult bereiken, of doe maar gewoon, je bent dom, lelijk, te dik of te mager,… Zal dit programma altijd invloed hebben op je dagelijkse doen.

In werkelijkheid is ons onderbewustzijn een emotieloos databestand dat reageert (en zijn omgeving leest ) en bepaalde programma’s in werking zet zonder te oordelen of vragen te stellen. 

 

Je Overtuigingen worden je Gedachten,

Je Gedachten worden je Woorden,

je Woorden worden je Daden,

Je Daden worden je Gewoonten,

 Je Gewoonten worden je Waarden,

Je Waarden worden je Bestemming,

Mahatma Gandhi

Onze huidige realiteit herschrijven

Ons onderbewustzijn is een programmeerbare harde schijf die alle herinneringen draagt van onze ervaringen en dat wat op ons is gedrukt als zijnde “de waarheid”.

De onbewuste geest kan per seconde zo’n 20.000.000 prikkels verwerken! Je kunt het echt vergelijken met een supercomputer. De bewuste geest kan ongeveer 40 prikkels verwerken per minuut.

Wanneer een voorgeprogrammeerd gedrag manifesteert, dient de bewuste geest in actie te komen en het “gedrag” stil te zetten en de aandacht te richten op hoe je het wel wilt. We dienen echter ons volledig bewust te zijn van wat we willen, anders neemt het voorgeprogrammeerde onderbewustzijn het weer over.

Wanneer de bewuste geest een overtuiging heeft die in strijd is met een eerder aangenomen of geleerde “waarheid”, uit zich dit conflict in een verzwakking van de spieren of disharmonie in je systeem. 

Jezelf onderzoeken welke overtuiging jou tegen houdt om je krachtig en goed te voelen of ervoor te zorgen dat je lichaam geneest. 

Dankzij Psych-k creëren we een gans nieuwe stralende realiteit!

Door middel van spiertestten en balansen kijken we letterlijk hoe jij bent geprogrammeerd en welke trauma’s of ervaringen je nog verzwakken,…

Dit KRACHTIGE proces zorgt ervoor dat negatieve programmeringen getransformeerd worden. En dat je zo jouw huidige realiteit volledig kan herschrijven en zovéél meer positieve & versterkende ervaringen kan manifesteren!

 

Cindy is een prachtig persoon met magisch mooie intenties voor iedereen.

Ze heeft de uitzonderlijke gave te kunnen zien wie je écht bent, wat je verborgen verlangens zijn en waar je onderdrukte angsten zich verstoppen.
Met PSYCH-K weet ze je te triggeren om je uiteindelijk te helen.

Ik ben zo dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen; ze juiste persoon op het juiste moment. Het moest zo zijn ❤️.

Dank u, kosmos. Dank u, Cindy.

Winke Vergaelen

“Na 2 sessies psyche k bij Cindy, is al het gewenste in een versnelling gegaan.

Haar doortastend aanvoelen van mijn energetisch veld en de techniek is een unieke combinatie om je willen om te zetten in kunnen.

Door te werken op het onbewuste kwantumniveau worden ongewenste belemmerende overtuigingen omgezet in kracht die naar buiten treedt. Zo trek je aan wat je werkelijk nodig hebt.
Vanbinnen wist ‘k dat healen en dichter brengen van ruiter en paard voorbestemd was.

Omstandigheden maakte me onzeker waardoor de job niet uitgevoerd werd.

Door psyche K sta ik beter dan ooit in mijn krachten dient er zich nu al een flow aan van werk en opportuniteiten!

“Te gek gevoel, te gekke coach!”

Zino Craenen

Voor wie?

 • Mensen die het beu zijn steeds dezelfde situaties tegen te komen zoals bijvoorbeeld een authoritaire baas of partner die je klein maakt,
 • Mensen die moeite hebben met bindings of verlantingsangst in een relatie
 • Trauma’s of onverwerkte gebeurtenissen,
 • Mensen die niet houden van zichzelf of worstelen met eigenwaarde,
 • Mensen die bang zijn van bepaalde situaties of personen,…
 • Mensen met geldproblemen of tekorten,…
 • Mensen die bang zijn om te sterven,…
 • Allerhande angsten en onzekerheden,…
 • Energieverlies,…

 

“our greatest dreams are never out of reach, only out of belief “

wayne dyer

Wat krijg je ervoor in de plaats?

 • Je ervaart Innerlijke rust 
 • Je verwerkt en transformeert traumatische gebeurtenissen
 • Je voelt je zovéél vrijer 
 • Je staat in je creatiekracht
 • Je voelt dat alles mogelijk is
 • Je krijgt positieve overtuigingen
 • Je kan dingen die je moeite kosten loslaten
 • En nog veel meer,….

 

Een sessie kost 70 euro voor 1 uur. 

Disclaimer:
Een klant met gezondheidsklachten moet eerst contact opnemen met een arts. PSYCH-K® werkt aan de overtuigingen die onder de gezondheidsklachten liggen. Het is geen genezingsmethode, maar een aanvulling op reguliere behandelingen. Ik heb zelf de basis- & Advanced workshop gevolgd.