Mayaanse Astrologie

De Maya’s waren een indianenvolk dat zeer goed de verbinding tussen de kosmos en al het leven op aarde in kaart heeft gebracht. Zo vinden we duizenden hiërogliefen op zelfgebouwde piramides waarbij we nooit aanwijzingen hebben kunnen vinden hoe deze volkeren die heeft kunnen bouwen met de middelen die zij op dat moment ter beschikking hadden. Zo hebben we ontdekt dat de Maya’s niet over het wiel en ijzer beschikten. Ze hebben dus hun piramides gebouwd zonder gereedschap als bijlen, zagen, hamers en spijkers.

Ze wisten de piramides wel zo te bouwen dat op exacte tijden de positie van de zon en die van de maan en andere hemellichamen van de piramide kon worden afgelezen. Van de kalenders die zij meer dan 1000 jaar geleden nalieten, kunnen wij nog maar sinds kort met computers aantonen dat ze kloppen. Preciezere kalenders dan die van de Maya’s bestaan niet.

Zij hadden die kalenders al toen wij in Europa nog dachten dat de aarde plat was en nog niet eens wisten dat er planeten bestonden.

Indien je stapt in de wetenschap dat alles energie is – Albert Einstein beschreef dit al in zijn relativiteitstheorie in 1905 met zijn formule E = m² – transformeert je ganse leven.

 

De Maya’s stonden nog zo dicht bij de kennis van onze aarde, de kosmos en al de planeten, dat ze
voor elke dag van hun kalender een dagenergie hebben vastgesteld. Elk pasgeboren kind kreeg een
verwijzing in hun naam naar de energie van die dag. Meer bepaald jouw unieke zonneteken of zegel.

De Maya’s beschikten over 20 kalenders die niet alleen afgestemd zijn op de 1-jarige cyclus van de aarde om de zon (zoals de gregoriaanse kalender), maar houden eveneens rekening met cycli van het Pleiadisch sterrenstelsel en de gehele melkweg, die tot 26.000, 104.000 en zelfs 225 miljoen jaar bestrijken. Het perspectief is dus veel ruimer en omvattender en is de enige astronomische wetenschap die werkelijk rekening houdt met de ganse kosmos,… Centraal binnen elk van de 20 kalenders is de Tzolkin. “Tzol” staat voor tellen en “Kin” is het woord voor dag.

We mogen nog van geluk spreken dat hun wijsheid en achterliggende kennis over de kalenders bewaard is gebleven in het hiërogliefenschrift op de Maya piramides. Want na de omverwerping van hun cultuur rond de 16e eeuw door Spaanse plunderaars, in hun kielzog gevolgd door de invasie van het Vaticaan, is ook hun filosofie letterlijk en figuurlijk opgegaan in rook en ook was het ten strengste verboden om dit van vader op zoon over te dragen.

Als je weet dat je een kosmisch wezen bent met een missie en een volledige Zielsimprint of blauwdruk, krijgt je leven een totaal andere dimensie en betekenis.
Weten wie je bent en waar je ziel voor staat, maakt de krijger in jezelf wakker en zal je stappen doen zetten in de richting van jouw “unieke Zielegeluk”.

De Tzolkin kalender omvat 260 dagen (uitgeteld 9 maanden) en is dus in feite een creatiekalender. Met elke dag een unieke energetische waarde,
Als je weet dat in ons lichaam er elke dag miljoenen cellen worden vernieuwd weet je dat wij de creators zijn van ons eigen bestaan.
Als je in de wijsheid stapt dat alles energie heeft en je leeft op het ritme van de dagenergie en de maan, zal je merken dat je de teugels van je bestaan gretig in handen zal durven nemen en je zonnezegel vol fierheid zal uitdragen. Want weten wie je bent, maakt het besef in je wakker dat je waardevol en uniek bent.

Wanneer je jouw unieke zonnestraaltje zal gaan stralen uit deze kalender, dan zal je leven tot bloei komen en zal alles wat je ooit geloofde over jezelf in verval komen en kan jij je leven gaan uitbouwen vanuit pure overgave, liefde & vooral authentieke creatiekracht die onze wereld zo nodig heeft.

Dankzij de universele kennis en wijsheid van de Maya’s kom je op eenvoudige wijze in verbinding met de natuurlijke ritmes van het leven en met de blauwdruk van je eigen diepste innerlijke natuur.

“knowing others is wisdom, knowing yourself is enlightenment”

De Tzolkin, de kalender van de Maya’s geeft je inzicht in:

 • Je unieke zonneteken met zijn licht & schaduwzijde,
 • Beroepenlijst die past bij je zonneteken,
 • Unieke toon: hoe jij het allerbeste creëert vanuit je bron,
 • Je geboortegolf die alles vertelt wat jij als ziel hier komt leren: je thema, je uitdaging in dit leven, waarop jij je mag afstemmen, wat jouw bevrijding is en waar jij in mag thuiskomen;
 • Het doel van je leven,
 • Het thema van jouw leven (wat jouw ziel zeker onder de knie wenst te krijgen),
 • Jouw aangeboren talent,
 • Talentontwikkeling,
 • Jouw persoonlijke gids en tevens (coach)kracht naar anderen,
 • Levenslessen,
 • Jaarimprint,
 • Partnerkruis,
 • Regeneratiedagen,
 • Kasteel van bestemming,
 • Hoe jij als ziel tot versnelde groei kan komen en hoe je oude patronen kan doorbreken;
 • Wat je naam en eventueel de naam van jouw zaak energetisch betekent.
 • Relatie energie tussen jou, je partner, moeder,…

Voor wie:

 • Voor mensen die in hun authentieke kracht wensen te gaan staan
 • Mensen die bewust willen worden van hun allerhoogste potentieel
 • Je zal tot in het allerkleinste detail wenst te weten komen wie je werkelijk bent
 • Mensen die weten en voelen dat er meer is dan ons oog kan zien
 • Wanneer je het zoeken beu bent en het eindelijk wenst te weten;-)!

3 mogelijkheden:
Levenspad & Zielsmissie Reading: 180 euro of betaal met loopbaancheques  (Dit consult duurt 2,5 tot 3 uur waarbij ik zelf 2,5 uur voorbereidings- en typwerk heb). “pas terug plaats na 9 december 2022”

Je krijgt al het ondersteunend materiaal mee op papier en je mag deze sessie ook opnemen.
Dit raad ik aan om mee te beginnen omdat deze je zal doen omver vallen van erkenning en geluk ;-)!

Kennismaking met jouw unieke blauwdruk: 70 euro of betaal met loopbaancheques (1 uur waarbij je geen informatie meekrijgt op papier en waarbij je enkel de sessie mag opnemen).

 • Je unieke zonneteken met zijn licht & schaduwzijde.
 • Beroepenlijst die past bij je zonneteken.
 • Unieke toon: hoe jij het allerbeste creëert vanuit je bron.
 • Je geboortegolf die alles vertelt wat jij als ziel hier komt leren: je thema, je uitdaging in dit leven, waarop jij je mag afstemmen, wat jouw bevrijding is en waar jij in mag thuiskomen.
 • Het thema van jouw leven (wat jouw ziel zeker onder de knie wenst te krijgen).
 • Jouw persoonlijke gids.
 • De betekenis van jouw naam en de naam van jouw zaak.

Je hebt recht op een gratis kennismakingssessie +/- 20 minuutjes om kennis te maken met je coach.
Opgelet deze sessies zijn zeker geen consulten.

Berekening Relatie-energie: 60 euro voor een consult van 1 uur waarbij je geen informatie meekrijgt op papier enkel de sessie mag opnemen 

Geraak je moeilijk over een partner of heb je een zeer moeilijke relatie met je vader of moeder of andere persoon in je leven. Dan is het berekenen van je relatie-energie en het bekijken waar de betrokken persoon in kwestie jou komt leren (triggeren) in jouw geboortegolf ontzettend helend. We kijken rond welk thema jullie relatie draait, wat jullie uitdaging is, waar je mee mag in beweging komen en waar de relatie bedoeld is in thuis te komen,…

Inkijk krijgen in de details van jullie interactie is de poort tot heling en het begrijpen van aantrekkingskracht en waarom je mensen soms moeilijk kan loslaten,.. 

 

“Helemaal thuiskomen bij jezelf is het mooiste geschenk dat je jezelf ooit kan geven”