Getuigenissen

Hey lezer van deze site!

Ik heb Cindy voor het eerst ontmoet in de Bio-shop in Schilde, waar ze destijds werkte. Vaak stond ze me te woord op al mijn vragen over de gezondheidsvoordelen over diverse voedingsproducten, vitaminen en voedingssupplementen en het ruime aanbod van boeken over Alzheimer, het verkrijgen en behouden van een gezonde darmflora, Vega(n)-voeding,…
Ze bleek vaak verbluffend goed op de hoogte en soms leek het alsof ze alle boeken dewelke aanwezig in de winkel zelf gelezen had.

Later kruisten onze wegen elkaar opnieuw in ‘De Levensschool’ te Tongerlo.
Ik zat op dat moment slecht in mijn vel. Diverse tegenslagen uit het verleden wogen op mijn schouders, mijn zelfvertrouwen lag zo ongeveer onder het vriespunt en als startend freelance-kok vond ik maar moeilijk clientèle. Mijn kleine klantenbestand dat ik had waren daarenboven onaangenaam om voor te werken of slechte betalers of een combinatie van beiden.
Toen ik Cindy in vertrouwen nam met mijn besognes, gaf ze me de contactgegevens van Walter, een icoon in de Horeca-wereld. Vele professionele deuren zijn toen opengegaan voor mij; op korte tijd was mijn klantenbestand verdubbeld en het zijn allemaal fijne opdrachtgevers, inspirerende werkplekken én correcte betalers.
Het moet gezegd; Op enkele maanden tijd ziet mijn leven er heel anders uit!

Maar dat was niet voldoende voor Cindy.
Tijdens de pauzes op onze gemeenschappelijke lesdagen, plukte ze me vaak uit mijn groep klasgenoten. Om me wakker te schudden. Om opnieuw te geloven in mezelf. Om opnieuw te durven dromen.
Ze kijkt gewoon récht in je ziel.
Hoe kon ze anders ooit weten over dat opgeborgen verlangen om ooit mijn eigen zaak te starten? En hoe speelt ze het klaar om dat opgeborgen verlangen terug vanonder het stof te halen? Alsof ze je laat zien hoe het leven zou moeten zijn. Hoe JOUW leven zou moeten zijn. Ze ruimt het denken dat dat onmogelijk is uit de weg.

Iedereen zou een Cindy moeten hebben.
 Ze trekt de donkere wolken boven je hoofd open zodat je de zon volop voelt stralen.Ze laat je zelf stralen. Ze laadt je energetische batterij in no-time op. Ze maakt iets wezenlijk in je los dat ik niet kan beschrijven, maar het voelt donders goed.
Ken je die scène uit de oude, prachtige tekenfilm Pinokkio waarin een mooie goede fee de levende houten pop omtovert in een écht jongetje? Die pop, dat was ik, misschien ook jij. Die fee, dat is Cindy. Alleen lijkt ze uiterlijk meer op Sneeuwwitje…

Dank je Cindy, voor alle tips, advies en warmte.

Caroline Van Cauwenberghe

Dag Cindy!
Dankjewel voor onze fijne babbel, talentenfluisteraar! Het gesprekje blijft nog even nazinderen.
Het was heel bijzonder hoe je me aansprak om vervolgens na een paar rake vragen mijn talent op te merken. Je voelt het en spreekt het uit, zomaar, als een lichtflits, met een glimlach die de opgekomen energie verder aanwakkert. Het voelt juist, de nagel op de kop.
Heel bijzonder.
Warme groeten,
Hélène Van Ginderachter

Hey Cindy,

Ik vond mijn afspraak vorige week donderdag heel boeiend en leerrijk.
Ik ga de gekregen papieren nog vaak moeten herlezen, want alles is me nog niet duidelijk. (Volledige levenspad reading)

Maar ik ben wel verbaasd, van wat er allemaal in staat en dat zo klopt met mijn eigen aanvoelen.

Er lijken een aantal zaken extra in beweging te zijn gezet.

Ik kijk in ieder geval uit naar onze nieuwe afspraak van aanstaande dinsdag. Ik wens je een fijn weekend.

Christel Van Nyen

Ik voelde al veel en heb alleen maar bevestiging gekregen. Het pad naar de toekomst ligt klaar. Met de beste versie van jezelf is dat een prachtig vooruitzicht.

Jurgen Van Rompaey

Cindy met my vulnerabilities by sharing hers. She offered words of encouragement and suggested tools that landed form me in ways that hadn’t in the past. Perhaps the Camion put me in a more open headspace to receive both same and new perspectives.

Cindy is curious, relatable and a trusted listener. Talking with Cindy reaffirmed that the work I’m doing is indeed working. I believe she was placed on my Camino path as one of several nodes to help me integrate and process my healing journey. When I bid farewell to Cindy, I felt inspired, energized and more connected to myself. We didn’t have a chance to meet again during our Caminos, but I hope one day we will

Cynthia Peregrina

Maya astrologie review:

Ik vond het een hele openbaring. Gigantisch veel nieuwe informatie die ik niet meteen verwerkt kreeg, ook veel bevestigingen van wat ik dacht de oorzaak te zijn van bepaalde uitdagingen in mijn leven. Ergens voelt het vreemd, maar tegelijkertijd ook zo vertrouwd! Alsof het een diep innerlijk weten is.

Een bijzonder mooie aanvulling op de westerse astrologie en alternatieve technieken.
Het verslag/rapport is zeker iets dat ik jaarlijks zal herbekijken tijdens momenten die wat moeilijker zijn dan andere.

Cindy is een hele warme en vriendelijke verschijning. Het licht straalde letterlijk uit haar ogen. Voelde mij meteen comfortabel.
Het is dan voor mij ook een hele eer om zo’n positieve vrouw die echt in haar kracht staat in mijn leven te mogen ontmoet hebben!

Nogmaals bedankt en wens je veel succes!

Dimaz V.

Ik was al een tijdje zoekende in men leven; ondertussen 2 x hyperventilatie-aanval achter de rug, met een maand op rust thuis iedere keer.

Al heel lang deed ik mijn huidige werk niet meer graag en het moest anders! Maar ik had behoefte aan een coach die op een ander niveau meedenkt en me ondersteunt, iemand die zonder de gebruikelijke ‘testjes’ toch tot mij kan doordringen en spontaan aanvoelt waar de blokkades kunnen zitten en waar ik concreet iets aan kan doen.

Via een vriendin maakte ik kennis met Cindy en ik had meteen een goed gevoel bij onze 1e kennismaking dus ik legde meteen mijn afspraak vast voor de uitgebreide Mayaanse astrologische diagnose.

Cindy steekt er behoorlijk wat tijd en energie in om dat voor je uit te werken tot in het kleinste detail.  Daarnaast deed ze ook samen met mij een passietest waaruit een aantal concrete prioriteiten naar voor kwamen. Een heldere visie met concrete toekomst ideeën.

En het moet gezegd; Cindy is een superfijne, lieve en enthousiaste madam die je met veel passie verder op weg helpt. Dit is de 2de keer dat ik een loopbaanbegeleiding volg en ik heb hier zoveel meer aan gehad dan de 1ste keer. Geen boekjes en testjes om te volgen, maar een holistische kijk op waar je staat en waar je vandaan komt vanuit je geboortedatum. Tkan voor vele hocus pocus klinken, maar het is zot hoe toch zoveel er van ‘klopt’.

Ik kan Cindy aan iedereen aanraden, als je de draad even kwijt zou zijn.

Sophie V.

Cindy is een prachtig persoon met magisch mooie intenties voor iedereen. Ze heeft de uitzonderlijke gave te kunnen zien wie je écht bent, wat je verborgen verlangens zijn en waar je onderdrukte angsten zich verstoppen.
Met PSYCH-K weet ze je te triggeren om je uiteindelijk te helen. Ik ben zo dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen; ze juiste persoon op het juiste moment. Het moest zo zijn ❤️.
Dank u, kosmos. Dank u, Cindy.’
Winke Vergaelen

I came to Cindy out of curiosity for carreer coaching. Immediately I felt that I can trust her and be open about my situation. She helped me to work through a lot of bottled up emotions and convictions that were blocking me in job transition with Psych-k and quantum Touch.

Through the different tools she used, I learned a lot about what my soul wants to achieve in this life and which factors to consider when making difficult decisions. Iam looking further to working with her on the passion test because I feel this will deepen my knowledge and give me the right tools to keep the right work-life balance.

With kind regards

Aleksandra P.

“Na 2 sessies psyche k bij Cindy, is al het gewenste in een versnelling gegaan. Haar doortastend aanvoelen van mijn energetisch veld en de techniek is een unieke combinatie om je willen om te zetten in kunnen. Door te werken op het onbewuste kwantumniveau worden ongewenste belemmerende overtuigingen omgezet in kracht die naar buiten treedt. Zo trek je aan wat je werkelijk nodig hebt.
Vanbinnen wist ‘k dat healen en dichter brengen van ruiter en paard voorbestemd was. Omstandigheden maakte me onzeker waardoor de job niet uitgevoerd werd. Door psyche K sta ik beter dan ooit in mijn krachten dient er zich nu al een flow aan van werk en opportuniteiten!
“Te gek gevoel, te gekke coach!”
Zino Craenen

Een prachtige ervaring.
Alsof de wereld een beetje veranderd sinds ik langs ging bij Cindy voelt het alsof mijn wereld terug scherper werd. Ik heb meer duidelijke doelen en meer kracht om mezelf te zijn. Mezelf beter leren kennen. Een top ervaring op de weg naar jezelf en een geweldige zachte motiverende vrouw die altijd met een warm hart mee opzoek gaat naar de kern van jezelf. Zo mooi, zo dankbaar! Liefs van een gele zon.

Een cliënte van mij kreeg 2 jaar geleden een mayaanse reading waarbij je je jaarenergie kan berekenen. Ondertussen is ze de wereld aan het rondtrekken en zag ik een geweldige foto van haar.
Zo fantastisch hoe ze reageerde nadat ik een reisfoto van haar leuk vond;-):
Zeker en vast ? just like you said +-2 years ago ?

 ?Frouke Mollen

Na een jarenlange zoektocht naar wat bij me past, naar datgene wat me blij en gelukkig maakt, heb ik nu het gevoel datgene te doen waar ik goed in ben. Ik heb de laatste jaren al behoorlijk wat innerlijk werk gedaan. Dagelijks mediteren leert me om steeds weer contact te maken met mijn kern.
Dat wil zeggen dat ik op zoek ga naar wie ik ben. Essentiële vragen zoals wat wil ik nu eigenlijk en hoe kan ik bijdragen met mijn unieke talenten hebben mij erg bezig gehouden.
Soms loert de twijfel en de onzekerheid om de hoek. Vooral wanneer het allemaal wat veel wordt en de vermoeidheid het overneemt.

Op zo een moment ontmoette gelukkig ik de enthousiaste, vriendelijke en fijngevoelige Cindy. Van bij het eerste gesprek ging de energie weer stromen.
Met het kompassysteem van de Maya astrologie in de hand heeft Cindy haarfijn aangetoond dat ik wel degelijk op het juiste (levens)pad zit.

Geëmotioneerd en verbaasd toont de astrologische reading mij wat ik al lang voelde vanuit mijn hart. Dit geeft mij moed, kracht en vertrouwen om door te gaan met de projecten, de werken en het manifesteren van mijn dromen. Om mijn hart te blijven volgen… Dank je, lieve Cindy.

Liefs, Isabel Di Fede

Lieve Cindy

Wij komen elkaar regelmatig tegen. En keer op keer inspireer je me en geef je me zo veel inzichten.
Zelf heb ik alle workshops van psych-k gedaan en ben ik er bijna dagelijks mee bezig. Wat me een enorme vooruitgang heeft gebracht. En ik het niet echt nodig vond om hierbij hulp te vragen.
Een aantal weken geleden was ik bij je en hebben we samen psych-k gedaan. Wauw!!! Wat was dit fijn en boeiend om dit samen te doen. Je begeleidde mij op zo’n fijne manier. We kwamen samen tot hele andere overtuigingen waar ik in mijn eentje waarschijnlijk niet achter gekomen was. Ik ben zoooo dankbaar. Ik sta zoveel vrijer in mijn leven.
Dank je wel.
Veronique

Lieve Cindy,

Hierbij mijn getuigenis over de reading. Ze is niet heel lang (zoals ik al zei… ik ben geen goede schrijfster ?) maar ik hoop toch dat je er wat aan hebt. Ik ben volop aan het informeren naar opleidingen en heb volgende week vrijdag mijn eerste afspraak bij een craniosacraal therapeut ?. Als ik de opleidingen bekijk, overvalt de onzekerheid me wel… ga ik dat wel kunnen? Gaat het niet te zwaar zijn met de kindjes? Maar als ik dan terugdenk aan de reading en dat jij zei dat het zo duidelijk was voor mij kan ik niet anders dan ervoor te gaan. Dus voilà, bij deze mijn getuigenis.
De levenspad- en zielsmissiereading bij Cindy heeft bevestigd wat ik eigenlijk diep van binnen al wist en wat ik het liefst zou willen doen.
Dankzij Cindy heb ik richtingaanwijzers gekregen en de moed om er ook effectief iets mee te gaan doen. Het vuur is aangewakkerd en is nu niet meer te stoppen ? De uitgebreide documentatie die je meekrijgt is voor mij een houvast voor als de onzekerheid even toeslaat.
Zo fijn dat je dan de papieren nog eens kan bekijken of de reading die is opgenomen nog eens kan herbeluisteren. Cindy heeft bovendien een enorm liefdevolle en positieve uitstraling waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt bij haar.”

Dikke knuffel
Leen Bevers

Cindy is een superlieve, warme vrouw. Ze leest je persoonlijke blauwdruk, en geeft je info waarvan je weet en voelt dat het klopt.

Bianca Op De Beeck

Het klopt met mijn hart jouw bevindingen, het klopt helemaal in mijn hart! Wauw het is zo bijzonder,… Klinkt precies als mijn droomleven,… Als het verlangen van mijn hart,…

Basia K.

 

Al een hele tijd liep ik rond met de vraag: “wat is in mijn les hier op aarde? Waarom ben ik hier?” Eindelijk heb ik hier een antwoord op gekregen!

Dank je wel, Cindy.

Nadine C.

Cindy is een gedreven, enthousiaste goedlachse dame die erin slaagt tot diep in je ziel door te dringen.

Ze sleept je mee in haar overtuigingskracht en zorgt ervoor dat je gaat doen wat goed is voor jou.

Ze doorbreekt alle twijfel die je had over jezelf en ziet het mooie in de mens.

Zowel de Mayaanse astrologie als Quantum allergy heb ik al mogen ontdekken, heel interessant en boeiend.

Bedankt hiervoor!

Liefs,

Julie DM

Vandaag bij Cindy geweest voor een sessie PSYCH-K. Een heerlijke ervaring naar inzichten en gewaarwording. Een geweldige lieve dame welk het proces naar groei met liefde en vreugde brengt. Dankjewel Cindy voor deze mooie energie van je,…
Warme groetjes Walter Mees

Lieve Cindy!

Ik koester je blauwdruk die je bij mij hebt achter gelaten in 2022. Zoveel kracht in jouw zachtheid!

Ik wil je daarom ook bedanken voor je tijd en kunde en wens je heel veel liefde toe vanuit het mooie Brugge.

Je mag me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Warme knuffel,

 Coby Avgoustakis X

 

Hey Cindy,
“De astrologische Maya-reading kennismaking met jouw unieke blauwdruk” door Cindy Hens van coachingspraktijk Zielegeluk heeft me meer toegang tot mijn eigen kern en innerlijke kracht gegeven en heeft mijn inzicht vergroot in enkele belangrijke keuzes die ik de laatste tijd gemaakt heb.
Keuzes die mentaal een zware beproeving waren en die ik nu beter begrijp. Uit de reading kwam de bevestiging naar voren dat mijn ultieme keuzebepaling geleid wordt door mijn voelende buik, mijn intuïtie om me zo echt op het pad te brengen waar mijn ziel naartoe wil.
Met mijn zonnezegel van Rode Aarde-energie weet ik nu dat synchroniciteiten niet gewoon leuk zijn maar echte richtingaanwijzers. En de opluchting dat wat moeiteloos gaat het juiste voor me aanwijst: het leven hoeft niet langer doorspekt te zijn van strijd om te krijgen wat je wil. Dank je Cindy dat ik hierop mag vertrouwen.

De zachte passievolle manier waarop Cindy de reading brengt waarin ze helemaal op je inzoomt en je centraal stelt, geeft veel vertrouwen en maakt je enthousiast over wie je bent en wat je hier op aarde komt doen.

Het was mooi te horen hoe verschillende al dan niet verborgen aspecten van mezelf door de Mayaanse astrologie aangekaart werden. Aspecten die mijn innerlijke stem me soms toefluisterden, maar niet hard genoeg klonken om er rekening mee te houden maar die nu voldoende aandacht gekregen hebben tijdens de reading om er weer contact mee te maken. 

De interpretatie volgens de Mayaanse astrologie van enkele bijzondere data (gebeurtenissen, geboortedatum van dierbaren, …) werpt een verhelderend licht op bepaalde keerpunten en relaties in mijn leven. De reading en het naslagwerkje dat je meekrijgt vormen een mooie tool om dichter bij jezelf te komen, onbevreesd meer in je kracht te kunnen komen staan en jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. 

Ook reikt Cindy persoonlijke vragen aan die je jezelf kan stellen bij het maken van keuzes. Je beslissingen van vandaag bepalen namelijk jouw morgen! 

De opname van de reading heb ik thuis nog verschillende malen herbeluisterd om dankzij een verdere invoeling in mijn levensthema, mijn kosmisch doel, mijn talent en de gidsende energieën tot een vervullendere manier van leven te gaan komen.  

De vragenlijst ‘Selectieve Perceptie’ die Cindy meegeeft nodigt uit om positiever naar je leven te kijken. Ze zijn een houvast om niet af te dwalen maar telkens weer te kiezen voor zaken die je blij maken. Want kiezen voor wat je vervult doet je inzien dat alle rest een omweg is, … ja zelfs tijdverlies is! Je staat stil bij wat je écht wil en je toets het af aan waar je mee bezig bent. ‘Leer ik uit mijn ervaringen?’, ‘Is er een betere manier?’, vraag ik me nu vaker af. De vragen van de lijst kunnen je je verdere leven begeleiden en de antwoorden kunnen ook in de loop van de tijd veranderen. Zo kan je ook opvolgen hoe je zelf van binnenuit evolueert. 

liefs,
Anne-Mie Van Asbroeck
Bedankt Cindy!
Ben echt zo blij dat je op men pad bent gekomen. Je doet een fantastische job! Alles valt samen dezer dagen, mede dankzij jou, en jou tips van Eric Schneider, de kleine bron,Wayne Dyer enzovoort. Nu gaf je een tip van Henk Fransen,wederom inspirerend! Hij sprak over het boek van de celestijnse belofte die ik van de week van het zolder haalde en 16 jaar geleden ook las.
Alles valt samen. In bijlage het 1ste praktische stapje naar de start van men droom!
Inrichting van een ruimte waar inspiratie bovenkomt!
Bedankt voor de prachtige inzichten, zo verhelderend! Aanrader voor iedereen!
Cindy is iemand die weet van aanpakken, ze voelt en weet via bepaalde technieken je leven op het juiste spoor te zetten.
Ze geeft je inzichten tools en links om jezelf naar een hoger niveau te tillen en het vuur in jou (terug)aan te wakkeren

 Tot binnenkort! Benny V H