Getuigenissen

Hey lezer van deze site!

Ik heb Cindy voor het eerst ontmoet in de Bio-shop in Schilde, waar ze destijds werkte. Vaak stond ze me te woord op al mijn vragen over de gezondheidsvoordelen over diverse voedingsproducten, vitaminen en voedingssupplementen en het ruime aanbod van boeken over Alzheimer, het verkrijgen en behouden van een gezonde darmflora, Vega(n)-voeding,…
Ze bleek vaak verbluffend goed op de hoogte en soms leek het alsof ze alle boeken dewelke aanwezig in de winkel zelf gelezen had.

Later kruisten onze wegen elkaar opnieuw in ‘De Levensschool’ te Tongerlo.
Ik zat op dat moment slecht in mijn vel. Diverse tegenslagen uit het verleden wogen op mijn schouders, mijn zelfvertrouwen lag zo ongeveer onder het vriespunt en als startend freelance-kok vond ik maar moeilijk clientèle. Mijn kleine klantenbestand dat ik had waren daarenboven onaangenaam om voor te werken of slechte betalers of een combinatie van beiden.
Toen ik Cindy in vertrouwen nam met mijn besognes, gaf ze me de contactgegevens van Walter, een icoon in de Horeca-wereld. Vele professionele deuren zijn toen opengegaan voor mij; op korte tijd was mijn klantenbestand verdubbeld en het zijn allemaal fijne opdrachtgevers, inspirerende werkplekken én correcte betalers.
Het moet gezegd; Op enkele maanden tijd ziet mijn leven er heel anders uit!

Maar dat was niet voldoende voor Cindy.
Tijdens de pauzes op onze gemeenschappelijke lesdagen, plukte ze me vaak uit mijn groep klasgenoten. Om me wakker te schudden. Om opnieuw te geloven in mezelf. Om opnieuw te durven dromen.
Ze kijkt gewoon récht in je ziel.
Hoe kon ze anders ooit weten over dat opgeborgen verlangen om ooit mijn eigen zaak te starten? En hoe speelt ze het klaar om dat opgeborgen verlangen terug vanonder het stof te halen? Alsof ze je laat zien hoe het leven zou moeten zijn. Hoe JOUW leven zou moeten zijn. Ze ruimt het denken dat dat onmogelijk is uit de weg.

Iedereen zou een Cindy moeten hebben.
 Ze trekt de donkere wolken boven je hoofd open zodat je de zon volop voelt stralen.Ze laat je zelf stralen. Ze laadt je energetische batterij in no-time op. Ze maakt iets wezenlijk in je los dat ik niet kan beschrijven, maar het voelt donders goed.
Ken je die scène uit de oude, prachtige tekenfilm Pinokkio waarin een mooie goede fee de levende houten pop omtovert in een écht jongetje? Die pop, dat was ik, misschien ook jij. Die fee, dat is Cindy. Alleen lijkt ze uiterlijk meer op Sneeuwwitje…

Dank je Cindy, voor alle tips, advies en warmte. Caroline Van Cauwenberghe

Dag Cindy!
Dankjewel voor onze fijne babbel, talentenfluisteraar! Het gesprekje blijft nog even nazinderen.
Het was heel bijzonder hoe je me aansprak om vervolgens na een paar rake vragen mijn talent op te merken. Je voelt het en spreekt het uit, zomaar, als een lichtflits, met een glimlach die de opgekomen energie verder aanwakkert. Het voelt juist, de nagel op de kop.
Heel bijzonder.
Warme groeten,
Hélène Van Ginderachter

Hey Cindy,

Ik vond mijn afspraak vorige week donderdag heel boeiend en leerrijk.
Ik ga de gekregen papieren nog vaak moeten herlezen, want alles is me nog niet duidelijk. (Volledige levenspad reading)

Maar ik ben wel verbaasd, van wat er allemaal in staat en dat zo klopt met mijn eigen aanvoelen.

Er lijken een aantal zaken extra in beweging te zijn gezet.

Ik kijk in ieder geval uit naar onze nieuwe afspraak van aanstaande dinsdag. Ik wens je een fijn weekend.

Christel Van Nyen

Ik voelde al veel en heb alleen maar bevestiging gekregen. Het pad naar de toekomst ligt klaar. Met de beste versie van jezelf is dat een prachtig vooruitzicht.

Jurgen Van Rompaey

Dag Cindy!
Dankjewel voor onze fijne babbel, talentenfluisteraar! Het gesprekje blijft nog even nazinderen.
Het was heel bijzonder hoe je me aansprak om vervolgens na een paar rake vragen mijn talent op te merken. Je voelt het en spreekt het uit, zomaar, als een lichtflits, met een glimlach die de opgekomen energie verder aanwakkert. Het voelt juist, de nagel op de kop.
Heel bijzonder.
Warme groeten,
Hélène Van Ginderachter

Maya astrologie review:

Ik vond het een hele openbaring. Gigantisch veel nieuwe informatie die ik niet meteen verwerkt kreeg, ook veel bevestigingen van wat ik dacht de oorzaak te zijn van bepaalde uitdagingen in mijn leven. Ergens voelt het vreemd, maar tegelijkertijd ook zo vertrouwd! Alsof het een diep innerlijk weten is.

Een bijzonder mooie aanvulling op de westerse astrologie en alternatieve technieken.
Het verslag/rapport is zeker iets dat ik jaarlijks zal herbekijken tijdens momenten die wat moeilijker zijn dan andere.

Cindy is een hele warme en vriendelijke verschijning. Het licht straalde letterlijk uit haar ogen. Voelde mij meteen comfortabel.
Het is dan voor mij ook een hele eer om zo’n positieve vrouw die echt in haar kracht staat in mijn leven te mogen ontmoet hebben!

Nogmaals bedankt en wens je veel succes!

Dimaz V.

Vandaag bij Cindy geweest voor een sessie PSYCH-K. Een heerlijke ervaring naar inzichten en gewaarwording. Een geweldige lieve dame welk het proces naar groei met liefde en vreugde brengt. Dankjewel Cindy voor deze mooie energie van je,…
Warme groetjes Walter Mees
Cindy is een prachtig persoon met magisch mooie intenties voor iedereen. Ze heeft de uitzonderlijke gave te kunnen zien wie je écht bent, wat je verborgen verlangens zijn en waar je onderdrukte angsten zich verstoppen.
Met PSYCH-K weet ze je te triggeren om je uiteindelijk te helen. Ik ben zo dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen; ze juiste persoon op het juiste moment. Het moest zo zijn ❤️.
Dank u, kosmos. Dank u, Cindy.’
Winke Vergaelen
“Na 2 sessies psyche k bij Cindy, is al het gewenste in een versnelling gegaan. Haar doortastend aanvoelen van mijn energetisch veld en de techniek is een unieke combinatie om je willen om te zetten in kunnen. Door te werken op het onbewuste kwantumniveau worden ongewenste belemmerende overtuigingen omgezet in kracht die naar buiten treedt. Zo trek je aan wat je werkelijk nodig hebt.
Vanbinnen wist ‘k dat healen en dichter brengen van ruiter en paard voorbestemd was. Omstandigheden maakte me onzeker waardoor de job niet uitgevoerd werd. Door psyche K sta ik beter dan ooit in mijn krachten dient er zich nu al een flow aan van werk en opportuniteiten!
“Te gek gevoel, te gekke coach!”
Zino Craenen
Een prachtige ervaring.
Alsof de wereld een beetje veranderd sinds ik langs ging bij Cindy voelt het alsof mijn wereld terug scherper werd. Ik heb meer duidelijke doelen en meer kracht om mezelf te zijn. Mezelf beter leren kennen. Een top ervaring op de weg naar jezelf en een geweldige zachte motiverende vrouw die altijd met een warm hart mee opzoek gaat naar de kern van jezelf. Zo mooi, zo dankbaar! Liefs van een gele zon.

Een cliënte van mij kreeg 2 jaar geleden een mayaanse reading waarbij je je jaarenergie kan berekenen. Ondertussen is ze de wereld aan het rondtrekken en zag ik een geweldige foto van haar.
Zo fantastisch hoe ze reageerde nadat ik een reisfoto van haar leuk vond;-):
Zeker en vast 😍 just like you said +-2 years ago 🤭

 💛Frouke Mollen

Na een jarenlange zoektocht naar wat bij me past, naar datgene wat me blij en gelukkig maakt, heb ik nu het gevoel datgene te doen waar ik goed in ben. Ik heb de laatste jaren al behoorlijk wat innerlijk werk gedaan. Dagelijks mediteren leert me om steeds weer contact te maken met mijn kern.
Dat wil zeggen dat ik op zoek ga naar wie ik ben. Essentiële vragen zoals wat wil ik nu eigenlijk en hoe kan ik bijdragen met mijn unieke talenten hebben mij erg bezig gehouden.
Soms loert de twijfel en de onzekerheid om de hoek. Vooral wanneer het allemaal wat veel wordt en de vermoeidheid het overneemt.

Op zo een moment ontmoette gelukkig ik de enthousiaste, vriendelijke en fijngevoelige Cindy. Van bij het eerste gesprek ging de energie weer stromen.
Met het kompassysteem van de Maya astrologie in de hand heeft Cindy haarfijn aangetoond dat ik wel degelijk op het juiste (levens)pad zit.

Geëmotioneerd en verbaasd toont de astrologische reading mij wat ik al lang voelde vanuit mijn hart. Dit geeft mij moed, kracht en vertrouwen om door te gaan met de projecten, de werken en het manifesteren van mijn dromen. Om mijn hart te blijven volgen… Dank je, lieve Cindy.

Liefs, Isabel Di Fede

Lieve Cindy

Wij komen elkaar regelmatig tegen. En keer op keer inspireer je me en geef je me zo veel inzichten.
Zelf heb ik alle workshops van psych-k gedaan en ben ik er bijna dagelijks mee bezig. Wat me een enorme vooruitgang heeft gebracht. En ik het niet echt nodig vond om hierbij hulp te vragen. 
Een aantal weken geleden was ik bij je en hebben we samen psych-k gedaan. Wauw!!! Wat was dit fijn en boeiend om dit samen te doen. Je begeleidde mij op zo’n fijne manier. We kwamen samen tot hele andere overtuigingen waar ik in mijn eentje waarschijnlijk niet achter gekomen was. Ik ben zoooo dankbaar. Ik sta zoveel vrijer in mijn leven.
Dank je wel. 
Veronique  

Lieve Cindy,

Hierbij mijn getuigenis over de reading. Ze is niet heel lang (zoals ik al zei… ik ben geen goede schrijfster 😌) maar ik hoop toch dat je er wat aan hebt. Ik ben volop aan het informeren naar opleidingen en heb volgende week vrijdag mijn eerste afspraak bij een craniosacraal therapeut 🙂. Als ik de opleidingen bekijk, overvalt de onzekerheid me wel… ga ik dat wel kunnen? Gaat het niet te zwaar zijn met de kindjes? Maar als ik dan terugdenk aan de reading en dat jij zei dat het zo duidelijk was voor mij kan ik niet anders dan ervoor te gaan. Dus voilà, bij deze mijn getuigenis.
De levenspad- en zielsmissiereading bij Cindy heeft bevestigd wat ik eigenlijk diep van binnen al wist en wat ik het liefst zou willen doen.
Dankzij Cindy heb ik richtingaanwijzers gekregen en de moed om er ook effectief iets mee te gaan doen. Het vuur is aangewakkerd en is nu niet meer te stoppen 🙂 De uitgebreide documentatie die je meekrijgt is voor mij een houvast voor als de onzekerheid even toeslaat.
Zo fijn dat je dan de papieren nog eens kan bekijken of de reading die is opgenomen nog eens kan herbeluisteren. Cindy heeft bovendien een enorm liefdevolle en positieve uitstraling waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt bij haar.”

Dikke knuffel
Leen Bevers

Cindy is een superlieve, warme vrouw. Ze leest je persoonlijke blauwdruk, en geeft je info waarvan je weet en voelt dat het klopt.

Bianca Op De Beeck