Gems for stars “Fairtrade”

 Rock your world,…

Wie zijn energie kan sturen, aanpassen, opladen, helen en transformeren, kan zijn leven veranderen. Dat is een geweldig geschenk. Iedereen is in staat zich krachtig te voelen en met behulp van kristallen lukt dat nog veel beter. Je levensweg met al zijn avonturen, verdriet, werk, angsten en onzekerheden hoef je niet alleen af te leggen. Je kunt je persoonlijke magie ook sturen en groter, grootser en sterker maken als je openstaat voor de verborgen krachten in de edelstenen van moeder Natuur.

Kristallen zijn de “ultieme natuurlijke helpers op ons pad”, ze versterken je vibraties en hebben een helende werking, ze begeleiden je en helpen je te ontdekken en te leren, je intuïtie te ontwikkelen en het contact met jezelf en je persoonlijke energie te verdiepen.

Edelstenen groeien in de natuur, heel diep in de aarde, wat begint met magma die afkoelt en dan langzaam, soms na miljoenen jaren, verandert in kristallen. Je kan het groeien van kristallen vergelijken met ijs, kleine stukjes kristal die samengroeien tot een groter stuk. Door onzuiverheden zoals aluminium krijgen de kristallen de mooiste kleuren. De stenen moeten natuurlijk nog naar de oppervlakte geduwd worden, dit gebeurt door aardverschuivingen. Zo kunnen wij ze vinden in vulkanische gebieden. De grootste magmatische kristallen zijn ontdekt in de beroemde grotten van Naica in Mexico. Sommige van deze seleniet kristallen zijn maar liefst 15 meter hoog.

Kristallen hebben jaren, decennia, generaties lang halzen en vingers, drinkbekers en tempels versierd. De Egyptenaren waren er al gek op, ze gebruikten het magisch reflecterende hematiet om spiegels te maken; de Grieken gebruikten datzelfde kristal om de lichamen van hun soldaten mee in te wrijven voor die ten strijde trokken. De Romeinen wisten intuïtief hoe ze met behulp van edelstenen hun gezondheid konden verbeteren.

In de Chinese geneeskunde hebben accupuntuurnaalden een punt van rozenkwarts om het helende proces te verdiepen.

Instinctief weet je dat deze kleurige wonderlijk mooie stenen iets bijzonders zijn. Bij geluk en verlies, als bron van kracht of energie – er is altijd wel een steen die je kan helpen. Kristallen zijn enorm krachtig: ze helen of resetten je energie als die uit balans is en ze verhogen en versterken goede vibraties.

Ze maken dat je gaat stralen en bevorderen jouw beste eigenschappen, maar ze zijn er ook om inzicht en leiding te geven en om je bij te staan in het levenslange proces van loslaten wat je niet meer nodig hebt;-).

Duik je mee in deze wondere wereld;-).

You are something magical

Momenteel verkoop ik deze in de coachingspraktijk van Zielegeluk die zich te Koningsplein 3 bus 1 te Koningshooikt bevindt. Met de huidige corona maatregelen werk ik enkel op afspraak: 0479 62 03 91. Of stuur ik deze naar je toe (aankoop vanaf 75 € gratis verzending binnen België).

Momenteel werken we nog zonder webshop. “Website is coming”. Je krijgt de steen die je op de foto ziet bij aankoop, dus van elke steen is er maar 1 uniek stuk. Onze stenen zijn puur Fairtrade en dat zie je aan de kwaliteit.

Bekijk mijn geluksstenen assortiment @ Instagram gemsforstars en facebookpagina 

Te Regio *Lier *Koningshooikt *Duffel *Onze-Lieve-Vrouw Waver en Bonheiden belever ik gratis deze geluksstenen,…