Edelstenen

Rock your world,…

Edelstenen groeien in de natuur, heel diep in de aarde, wat begint met magma die afkoelt en dan langzaam, soms na miljoenen jaren, verandert in kristallen. Je kan het groeien van kristallen vergelijken met ijs, kleine stukjes kristal groeien samen tot een groter stuk. Door onzuiverheden zoals aluminium krijgen de kristallen de mooiste kleuren. De stenen moeten natuurlijk nog naar de oppervlakte geduwd worden, dit gebeurd door aardverschuivingen.

Zo kunnen wij ze vinden in vulkanische gebieden. Als er onzuiverheden zoals metalen als aluminium en ijzer in gemengd zijn, krijgen de kristallen hele mooie kleuren. Denk maar aan de rode robijn, de paarse amethist en de groene smaragd.

De grootste magmatische kristallen zijn ontdekt in de beroemde grotten van Naica in Mexico. Sommige van deze seleniet kristallen zijn maar liefst 15 meter  hoog.

Mensen maken al minstens 40.000 jaar sieraden van gekleurde stenen, maar de eerste melding van het schenken van geboortestenen komt van de Joodse historicus Josephus. Ook dateert het gebruik van de edelsteen rozenkwarts al van in de oertijd door oude stammen,…

Edelstenen hebben van nature energetische eigenschappen waardoor deze invloed hebben op ons energetisch veld,…Zo kan de kwaliteiten van edelstenen je meer liefdevol maken of ervoor zorgen dat je beter in uw uniek auraveld blijft als je in gezelschap bent,… Hoog gevoelige mensen of kinderen kunnen hier ontzettend veel baat bij hebben

You are something magical

Momenteel verkoop ik deze in de coachingspraktijk van Zielegeluk die zich te Koningsplein 3 bus 1 te Koningshooikt bevindt. Met de huidige corona maatregelen werk ik enkel op afspraak: 0479 62 03 91 of stuur ik deze naar u toe.

Bekijk mijn geluksstenen assortiment @ Instagram heavenonearth.nu en facebookpagina Zielegeluk 

Te Regio *Lier *Koningshooikt *Duffel *Onze-Lieve-Vrouw Waver en Bonheiden belever ik gratis deze geluksstenen,…