Gems for stars “Fairtrade”

Rock your world,…

Ben je op zoek naar prachtige Fairtrade edelstenen van de allerbeste kwaliteit?     

Gems For Stars zorgt er mee voor dat je “Durft je plek in te nemen als stralende ster tussen de andere sterren”,… Vanuit jouw pure authenticiteit en gevoeligheid ✨✨💜✨✨.  

Kristallen laten je terug geloven in de magie van je eigen hart & ziel,…
Als je goed durft in te voelen vertellen ze je dat “werkelijk alles mogelijk is” zolang jij maar aligned bent met de bron,…
Gems laat je nadenken over de oorsprong van jouw kristallen,…
En zo zorgen we er samen voor dat kleinschalige, lokale bedrijven opgezet door mensen die zorgen voor eerlijke handel zonder kinderarbeid gesteund worden…
Of zoals Eric Schneider zegt: “Mensen die kiezen voor kwaliteit krijgen méér kwaliteit in hun leven;-)”!
Dit is de keuze en energie die Gems For Stars in de wereld wenst te zetten 💜✨💜.
Doe jij mee?         
                                                                                                                      

Wie zijn energie kan sturen, aanpassen, opladen, helen en transformeren, kan zijn leven veranderen. Dat is een geweldig geschenk. Iedereen is in staat zich krachtig te voelen en met behulp van kristallen lukt dat nog veel beter. Je levensweg met al zijn avonturen, verdriet, werk, angsten en onzekerheden hoef je niet alleen af te leggen. Je kunt je persoonlijke magie ook sturen en groter, grootser en sterker maken als je openstaat voor de verborgen krachten in de edelstenen van moeder Natuur.

Kristallen zijn de “ultieme natuurlijke helpers op ons pad”, ze versterken je vibraties en hebben een helende werking, ze begeleiden je en helpen je te ontdekken en te leren, je intuïtie te ontwikkelen en het contact met jezelf en je persoonlijke energie te verdiepen.

Edelstenen groeien in de natuur, heel diep in de aarde, wat begint met magma die afkoelt en dan langzaam, soms na miljoenen jaren, verandert in kristallen. Je kan het groeien van kristallen vergelijken met ijs, kleine stukjes kristal die samengroeien tot een groter stuk. Door onzuiverheden zoals aluminium krijgen de kristallen de mooiste kleuren. De stenen moeten natuurlijk nog naar de oppervlakte geduwd worden, dit gebeurt door aardverschuivingen. Zo kunnen wij ze vinden in vulkanische gebieden. De grootste magmatische kristallen zijn ontdekt in de beroemde grotten van Naica in Mexico. Sommige van deze seleniet kristallen zijn maar liefst 15 meter hoog.

Kristallen hebben jaren, decennia, generaties lang halzen en vingers, drinkbekers en tempels versierd. De Egyptenaren waren er al gek op, ze gebruikten het magisch reflecterende hematiet om spiegels te maken; de Grieken gebruikten datzelfde kristal om de lichamen van hun soldaten mee in te wrijven voor die ten strijde trokken. De Romeinen wisten intuïtief hoe ze met behulp van edelstenen hun gezondheid konden verbeteren.

In de Chinese geneeskunde hebben accupuntuurnaalden een punt van rozenkwarts om het helende proces te verdiepen.

Instinctief weet je dat deze kleurige wonderlijk mooie stenen iets bijzonders zijn. Bij geluk en verlies, als bron van kracht of energie – er is altijd wel een steen die je kan helpen. Kristallen zijn enorm krachtig: ze helen of resetten je energie als die uit balans is en ze verhogen en versterken goede vibraties.

Ze maken dat je gaat stralen en bevorderen jouw beste eigenschappen, maar ze zijn er ook om inzicht en leiding te geven en om je bij te staan in het levenslange proces van loslaten wat je niet meer nodig hebt;-).

Duik je mee in deze wondere wereld;-).

You are something magical

Momenteel verkoop ik deze in de coachingspraktijk van Zielegeluk die zich te Bergstraat 19 a te Onze-Lieve-Vrouw Waver bevindt. Om iedereen voldoende aandacht te geven werk ik enkel op afspraak: 0479 62 03 91. Of stuur ik deze naar je toe (aankoop vanaf 75 € gratis verzending binnen België).

Momenteel werken we nog zonder website en webshop omdat we nu willen investeren in de allerbeste kwaliteit. Je krijgt de steen die je op de foto ziet bij aankoop, dus van elke steen is er maar 1 uniek stuk. Onze stenen zijn puur Fairtrade en dat zie je aan de kwaliteit.

Bekijk mijn geluksstenen assortiment @ Instagram gemsforstars en onze facebookpagina 

Te Onze-Lieve-Vrouw Waver belever ik gratis deze geluksstenen,…

Retourneren

Voldoet één of meerdere van de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen? Dan kun je dit binnen 14 dagen schriftelijk aangeven. Gebruik hiervoor ons via info@gemsforstars te mailen. Social media is géén klantenservice medium. Nadat je het product retour hebt gemeld, heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Voorwaarden voor retourneren zijn dat de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terug gestuurd worden voorzien van factuur of pakbon. Let op: niet alle artikelen kunnen worden teruggestuurd.

Retour zenden gebeurt op verantwoordelijkheid van de koper. Verpak de artikelen goed, zodat ze ook na verzending in de originele en onbeschadigde staat bij ons aankomen. Bij schade of verlies van de retourzending, wordt deze niet door ons vergoed.

Het is bij grote bedragen dan ook verstandig om de artikelen aangetekend en eventueel verzekerd te verzenden. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Welke artikelen kun je NIET retourneren?

  • Artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt en/of gesneden.
  • Artikelen die speciaal voor jou gemaakt zijn
  • Artikelen uit de aanbieding (sale) 

Wat als de retourzending niet aan de retour eisen voldoet?

Alleen retour gezonden artikelen die niet onder “Niet te retourneren artikelen” vallen en zich in originele staat en verpakking bevinden, worden vergoed. Als de artikelen beschadigd en/of onvolledig zijn, worden deze niet door ons vergoed. Indien dit wel aantoonbaar het geval is, dan is Gems For Stars gerechtigd de schade te verrekenen met het te vergoeden bedrag. Deze schade moet ontstaan zijn tijdens het transport of doordat de koper meer heeft gedaan met het product dan nodig is om het te beoordelen.

Hoe wordt een retour zending vergoed?

1. Terugbetaling op rekening: Binnen 14 dagen na ontvangst van retourzending wordt het te ontvangen bedrag van de zending naar je bankrekening overgemaakt. Voor een vlottere afhandeling adviseren we bij de retourzending duidelijk uw bankrekening nummer (IBAN) en de naam van de rekeninghouder te vermelden.

2. Terugbetaling via een bestel tegoed: Binnen 5 werkdagen na ontvangst retourzending ontvang je een mailtje met een bestel tegoed t.w.v. het bedrag van de bestelling (excl. verzendkosten). Stuur ons even een mailtje als je gebruik wilt maken van het besteltegoed.

3. Ruilen: Wil je liever jouw ontvangen producten ruilen tegen andere producten, dan is dit ook een mogelijkheid.

Hoe verloopt de communicatie?

Om misverstanden en geschillen te voorkomen loopt alle communicatie i.v.m. retourzendingen en klachten uitsluitend via e-mail. Telefonische reacties zijn niet geldig. Reacties en communicatie is enkel geldig in originele e-mail gesprek met gespreksgeschiedenis en onderwerp met betreffende ordernummer.

Retouradres:

Gems For Stars – Bergstraat 19 a te 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver.

Twijfel je ergens aan?

Neem dan contact op met Gems For Stars  via info@gemsforstars.com