Ayurvedische massage voor vrouwen

Ayurveda betekent letterlijke “kennis van het (lange) leven”. Het is een natuurgeneeskundige levensfilosofie die de krachten van de natuur gebruikt om een mens weer in evenwicht met zichzelf te brengen. Het is afkomstig uit India en al duizenden jaren oud. In India hebben de mensen een andere denkwijze dan wij hier in het westen. In India ga je naar een vaidya als je gezond bent en je laat je behan-delen (veelal Ayurvedische massage) om gezond te blijven. In India is massage een levenskunst en speelt het een zeer belangrijke rol in het leven.

De Ayurvedische massage is de zuiverheid van het lichaam en de doorstroming van energie in het organisme. Deze oeroude massagetechniek verwijdert de blokkades, spanningen en vermoeidheid veroorzaakt door stress, angst,…

Zij herstelt het natuurlijke lichaamsevenwicht. Het is een preventieve en herstellende techniek die welzijn, vreugde en gezondheid binnen ieders bereik kan brengen.
Een volledige lichaamsmassage met etherische oliën betekent een goede lymfedrainering, verbetert de bloedsomloop, verwijdert rugpijn, pijn aan de gewrichten, problemen van zware benen en nog tienduizend andere kleine dingen die belemmeren in vreugde te leven.

Het is gestoeld op de meridianenleer en hierin ligt nu precies mijn passie & interessepunt. Dankzij mijn studies aan De Levensschool kan ik deze verbinden aan ondersteunende gezondheidsinformatie zoals kruiden, supplementen, bachbloesems,… Alleen op vraag van de klant uiteraard;-).

Tarieven: (met biologische oliën)

  • Rock your body  1 uur genieten voor 70 €
  • Rock your head  Goed tegen haaruitval, bevordering van de haargroei en goed voor het geheugen 20 minuten kost € 20

Massage na afspraak 0479 62 03 91 start 2022
Deze Ayurvedische massages vervangen geen medische behandeling of advies. Raadpleeg hiervoor je arts.

“Vaak vinden de handen de oplossing voor een mysterie waarmee het intellect tevergeefs heeft geworsteld”