Quantum touch – Quantum Allergy

Quantum Touch: is een universele healingsmethode die Richard Gordon geleerd heeft van Bob Rasmusson. Bob woonde op hawaï en dankzij een vriendin van Richard die scoliose had kwam hij in contact met hem. Hij heeft de kennis van Bob kunnen gieten in een methode die iedereen kan leren en  zo ontstond quantum Touch.

 Deze methode is gebaseerd op;

Levenskrachtenergie: De bezielende stroom van al het leven. Het is universele energie, waaruit wij allemaal zijn ontstaan.

Liefde als de Universele Healer: Onze meest basale, fundamentele energie; de basis van alle healing, de essentie van Levenskrachtenergie

Ademhaling, Intentie en Aandacht: Drie vaardigheden, die Quantum-Touch gebruikt tijdens healingsessie om Levenskrachtenergie te versterken.

Resonantie: Als gelijk afgestemde trillingen bij elkaar komen, dan kan energie daartussen eenvoudig en natuurlijk uitgewisseld worden.

Afstelling: Brengt resonatie één stap verder en is de neiging van twee vibrerende frequenties om niet alleen samen te komen, maar ook om gezamelijk te gaan trillen. De trillingen beginnen gelijk te worden in ritme, cyclus en fase.

Aangeboren Lichaamsintelligentie: De blauwdruk voor welzijn binnenin iedere persoon, aangeboren wijsheid van lichaam/brein/hart/geest: “De innerlijke Healer”

Alle healing is zelfhealing: Niemand kan een ander helen, de echte healer is de cliënt, de persoon die de energie ontvangt. De behandelaar is de katalysator, die de stroom van de energie in de sessie faciliteert.

Wat is pijn/ziekte? Pijn of disfunctie vindt plaats als onze trillingsfrequentie laag is in dat gebied. Het is altijd communicatie van de innerlijke Healer. Het kan ons laten weten dat er disharmonie is in ons energieveld, als we niet meer in harmonie zijn met onszelf of als we gestopt zijn met ons zelf lief te hebben of om ons zelf te uiten.

Healing vindt plaats op alle niveaus: Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel.

We houden zeer zacht onze handen op de plek waar jij last of pijn ondervindt en brengen ons lichaam in een hoge frequentie door ademhaling en hartsenergie. Jouw lichaam zal mee gaan trillen met deze hoge frequentie waardoor jouw zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Heb je last van artrose, een tenniselleboog, of pijn op bepaalde plekken,… Miracles worden normicals,… Aarzel niet om ons te contacteren om meer info hierover te hebben.

Een sessie kost 60 euro en duurt ongeveer 1 uur- 1,5 uur. 

Quantum allergy:

Ieder orgaan, iedere cel, ieder mens heeft zijn eigen unieke trilling. alles heeft een eigen unieke trilling, ook voeding, emoties en gedachten. Als je last hebt van een trilling, dan noemen we het een verstoring. Als je deze verstoring reset dan verandert jouw trilling. 

We werken met frequentieflesjes die de frequentie of trilling vasthouden van bepaalde lichaamssystemen, stoffen of producten zoals energiesysteem, hart en vaatziekten, vitaminen, mineralen, koffie,… En nog zovéél meer.

Mijn specialisatiegebied is Scoliose, spijsverteringsklachten, pollenallergie en hormonale klachten,…

Een sessie kost 60 euro per uur en we vragen u om specifiek een uitgebreide cliëntenverklaring te lezen en tekenen bij Quantum Allergy.

 De aanleiding om bij Cindy langs te gaan waren mijn allergieën. Vroeger had ik constant een zakdoekje bij de hand en dat is niet meer nodig, een opluchting. Maar Cindy gaf ook veel tips die breder gingen zoals voedingssupplementen of manieren om intuïtiever in het leven te staan. Ze zet je ook echt aan om zaken te veranderen. Bedankt voor de begeleiding ! Caroline Meuleman 

“The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence,…”

NIcola Tesla